Vleugels

Om jongeren met autisme meer podium te bieden binnen onze samenleving heeft Theaterwerkplaats de Rode Hoed onder de bezielende leiding van Kim Stiekema, op initiatief van Caroline van den Sigtenhorst Kunst & Coaching “Vleugels” gecreëerd.

www.vds-kunstencoaching.nl 

Vleugels biedt een veilig autisme proof podium aan artiesten met autisme. Via kunst in de breedste zin van het woord stimuleren we de ontwikkeling en het inclusief zijn van mensen met autisme. In deze ontdekkingsreis willen we ook aandacht besteden aan de mantelzorgers. Hun adviezen en behoeften wegen we mee in onze uitgroei.

Vlieg jij met ons mee? Heb jij autisme? En wil jij podium pakken? Dan is vleugels jouw kans om je vleugels uit te slaan!

Elke vrijdag komt “Vleugels” bij elkaar om samen naar een voorstelling toe te werken. Samen muziek maken, samen acteren, samen decor maken. Elkaar stimuleren om podium te pakken met je talent en uit je schulp te kruipen. Dat is wat we samen doen.

 

Gerenommeerde docenten staan te trappelen om met jou aan de slag te gaan en uiteindelijk samen een voorstelling op te voeren voor publiek. Er is veel kennis over autisme, waardoor we 100% aansluiten bij jou mogelijkheden en behoefte.

 

Dus hou jij van toneelspelen, dansen of muziek maken? En gaan jouw ogen schitteren als je op het podium mag staan? Meld je dan aan of kom een keer kijken bij theaterwerkplaats de Rode Hoed. Wie weet is het de perfecte werkplek voor jou. En gaan we samen vliegen!”

Flyer Vleugels.png