top of page
  • Redactie

Nieuws: Optreden Band 25 mei

Timon interviewt Judith over haar optreden. Judith is de zangeres van de band.


Timon: Hoe vond je het optreden Judith?

Judith: Heel erg leuk, maar toen het afgelopen was dacht ik ook van "Is het nu alweer voorbij?"Zo lang hadden we er naartoe gewerkt!


Timon: Wie zit er allemaal in de band en welk instrument spelen ze?

Judith: Mozes drumt en speelt keyboard en ook Bass gitaar, Eva speelt viool, xylofoon en back-up vocals, Avram drumt ook en speelt ook keyboard, Anouk speelt keyboard en mondharmonica en de bandleiders Tom en Pascal spelen ook verschillende instrumenten.


Timon: Welke nummers speelden jullie?

Judith: We openden onze set list met het nummer Girl van Anouk, gevolgd door let it Be van the Beatles, daarna deden we een publieks participatie met ‘’We will rock you" en lieten we het publiek mee klappen, daarna zongen we ons zelfgeschreven nummer over de Rode hoed en sloten we af met Set fire to the Rain van Adele.


Timon:  Hoe vaak hebben jullie opgetreden ?

Judith: We hebben in totaal 2 keer opgetreden; op dinsdag 21 mei speelden we al een Try out en toen kwamen de studenten van het ROC kijken die ook onze jasjes hebben gemaakt waarmee we optreden  en er kwam ook een fotograaf die foto’s van ons kwam maken na het optreden en zaterdag 25 mei speelden we natuurlijk voor ons eigen publiek; familie en vrienden en natuurlijk wat artiesten en medewerkers van de Rode hoed.


Timon: Wat was jouw hoogtepunt ?

Judith: Ik vond  het leukst om het nummer van Adele te zingen omdat het mijn favoriete nummer is maar het allerleukste vond ik het enthousiasme van het publiek en alle mensen die speciaal voor mij kwamen kijken waaronder mijn ouders en zus en een aantal vrienden.


Timon: Bedankt voor dit interview. En op naar het volgende optreden of niet

Judith: Ja leuk

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page