top of page
  • Judith

Nieuws: De nieuwe outfits van de band


De band heeft nieuwe coole kleding gekregen , met de blauwe jasjes treden ze voortaan op . De Jasjes zijn ontworpen door studenten van de mode en desgin  acedemie van het ROC Aventus  in Zutphen .


In maart zijn de studenten en hun docent al voor het eerst bij de band langs geweest  om van alle bandleden de maten te meten, voor het ontwerpen van de kleding en daarbij kon je ook je smaak en voorkeur van materiaal aangeven . Als je bijvoorbeeld er een gitaar of een vlinder op je jasje wil.


In juni zijn we  bij de studenten langs geweest om te kijken hoe het ging en om de proef gemaakte jasjes te passen .Alles zag er toen nog een beetje anders uit , maar ze waren goed op weg .


In de tussengelegen maanden hebben de studenten er heel hard aan gewerkt en op 31 oktober kwamen ze ons verrassen met het eind resultaat ; de jasjes zijn af en wat zijn  ze prachtig geworden ! .Elk bandlid heeft 1 en sommige 2 persoonlijk ontworpen jasjes gekregen . Die we nu echt kunnen dragen tijdens het optreden .


Ik ben heel blij met mijn outfit; ‘’Ik heb 2 jasjes gekregen waar twee meiden allebei heel hard aan gewerkt hebben. Het ontwerp van Elianne heeft  mooie grote vlinders met tule stof erop geborduurd en rode knopen , op de achterkant staat het logo ‘’Red hat angels". Het ontwerp van Yasmine heeft glitters en vlinders en zakjes aan de voorkant , ‘’ Ik vind ze allebei heel mooi en ben benieuwd hoe het staat als ik ga optreden’’


Anouk is ook blij met het ontwerp van haar jasje ‘’ Hij zit wel een beetje strak bij mn schouders , maar ik vind het leuk dat er een gitaar op staat. Het zal me mooi staan’’.


Het logo van ‘’the red Hat Angels’’staat bij iedereen op de achterkant van de jasjes .


Op 22 december zal de band optreden tijdens de besloten kerstborrel, dan kun de genodigden ook de nieuwe outfits zien . En op 25 mei 2024 kan iedereen komen kijken bij een optreden van de band mét dus de mooie nieuwe outfit.


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page