top of page
  • Redactie

Nieuws: Het kerstoptreden van 2023

Vrijdag 22 december 2023


Tijdens de kerstborrel komen ouders, begeleiders en artiesten van de Rode Hoed samen. Verschillende artiesten van de Rode Hoed lieten dit keer iets zien van waar ze mee bezig waren. Na afloop konden we samen nog gezellig een drankje drinken.

Hieronder lees je een gesprek tussen John en Judith over de kerstborrelJohn: Het was een geslaagd dag. Ik kan haast niet kiezen wat er het leukste was.Judith: Ja het was echt heel leuk. De band speelde mooie liedjes, de theatergroep had tweee korte verhalen in een mini theatertje (dat mini theatertje heet een kamishibai) en de Vleugels lieten ons een preview zien van hun dans voorstelling, die te zien is op10 en 11 februari. "De wereld draaid door", het was heel grappig om naar te kijken. Ze hadden allemaal grapjes tussen het dansen door bedacht. En de verassing van de avond was een speciaal lied gezongen door de begeleiders voor alle artiesten

Daarna kon de kerstvakantie lekker beginnen. Een feestelijke afsluiting dus.


John: Ik dans in de dans voorstelling van Vleugels. We hebben veel grapjes bedacht, dat vinden we leuk. Het was een geslaagd optreden. Het hele publiek moest hard lachen.


Judith: Ik mocht de hele kerstvoorstelling presenteren. En ik zing ook in de band. We speelde "Let it be" en "Last christmas". Toen het podium leeg gemaakt moest worden voor de dans, ging ik in gesprek met Scrooge. Hij kwam ineens onze zaal binnen, zomaar. Hij haat kerst echt heel erg, dat was eigenlijk ook het enige wat hij zei. Ik vond dat Pascal Scrooge heel grappig en goed speelde.


Judith: Iedereen had genoten, dat was leuk om te zien, en de zaal zat helemaal vol. Misschien moeten volgend jaar maar een borrel doen op een grotere plek ;


John: Ja inderdaad

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page