top of page
  • Redactie

Nieuws: interview met John over theaterfestival in Leiden

Anouk interviewt John over het Festival Ongekend Talent dat plaatsvond op 13 en 14 oktober in Leiden.


Was het een groot festival?

Ja, ik vond het het heel leuk. Er waren veel mensen. Zowel theaterwerkplaatsen met hun spelers als mensen die we niet kende. Wij speelde op 14 oktober onze voorstelling IK in de kleine zaal van Nobel. Dit was ook wel heel apart, het had een kleine ingang naar het podium toe, dus dat was een beetje krapjes. De mensen die daar werkte waren erg aardig en hielpen ons goed. 


Wat was er allemaal te doen?

Op vrijddag 13 oktober was er een symposium. Daar was ik zelf niet bij, maar Kim en Nelleke wel. Ze kregen een lezing en workshops, dat was erg interessant zeiden ze. Op zaterdag 14 oktober waren er heel veel voorstellingen van allemaal theaterwerkplaatsen en was dus ook onze voorstelling. Dit was de laatste keer dat we IK speelde in onze tour. Het publiek moest vaak lachen om onze grapjes en leefde ook mee met alle personages. Nu gaan we een nieuwe voorstelling maken, deze is te zien op 6 en 7 juli bij ons in de zaal en wie weet op nog meer plekken.


Waar ging de voorstelling IK over?

In IK zit Miss Perfect, zij vind zichzelf zo geweldig. Ze is echt ijdel. Het gaat over social media en jezelf zijn. Voor deze voorstelling hebben we over deze onderwerpen ook vragen gesteld aan de vrije school naast ons. Ik speelde een leerling. Op een gegeven moment had ik een spierpak aan en zat ik heel slordig spagetti te eten. Dat vind ik wel vreemd en ook heel grappig om te doen.


Het festival Ongekend Talent was een festival georganiseerd door de Vereniging Ongekend Talent, een vereniging waar theaterwerkplaats bij elkaar komen en kennis uitdelen. Samen zorgen we voor een meer inclusieve culturele samenleving.

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page