top of page
  • Judith

Cultuur met Judith 2

Bezoek museum MORE in Gorssel


Op zondag 1 oktober ben ik naar het museum More in Gorssel geweest , samen met Ella, haar moeder en Caroline. We hebben hier verschillende exposities bekeken .


Als eerste kwamen we bij de tentoonstelling van Lara de Moor zij maakt vooral grote doeken schilderijen met stillevens waar een aantal huiskamers te zien zijn waar achter je naar buiten in de tuin kan kijken. Met het schilderen van een goud draad in het schilderij is de kunstenares zelfs 3 maanden bezig geweest .


Dan was er nog een tentoonstelling  te  zien van verschillende portretten  waaronder een olieverf van Fata Mogana acttractie in de Efteling die was zo goed geschilderd dat het wel gefotografeerd leek. Gemaakt door kunstenaar Arnout Killian . De laatste tentoonstelling is van Jan Worst die vooral allerlei fantasie beelden vanuit huiskamers laat opkomen . 


Ik heb genoten van het bezoek aan More museum in Gorssel en volgende maand ben ik terug met een nieuwe column over een cultureel bezoek


Groetjes Judith 


Lijkt het jou ook een keer leuk om het museum te bezoeken? Kijk dan op; www.museummore.nl.  Entree voor volwassenen 19,50 en voor jongeren van 12 tot 18 jaar  8,50 . Kinderen onder de 12 jaar Gratis  tenzij je een museum jaarkaart hebt   

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page