top of page
  • Anouk

Het leven van... 1

Dit is de column van Timon & Anouk. Een nieuw onderdeel in de nieuwsbrief. In deze colum vertellen we jullie over ons leven en wat we allemaal meemaken.Ik ben Anouk. Ik vind het erg leuk om dingen te ondernemen, bijvoorbeeld wandelen, helpen met koken op mijn woning, fietsen, ja eigenlijk te veel om op te noemen.Ik kom op dinsdag, woensdag en donderdag op de Rode Hoed.


Op dinsdag zit ik bij de band. We beginnen altijd met een warming-up, om warm te worden en om samen in hetzelfde ritme te komen.


Op woensdag zit ik bij de redactie, zoals jullie hier wel kunnen lezen. Bij de redactie maken we deze nieuwsbrief, we gaan soms ook naar buiten om mensen te interviewen of we maken promotiefilmpjes. Bij inteviews of repetities ben ik vaak diegene die foto's maakt.


En op donderdag is de filmgroep, dan maken we korte en lange films. Ik leer dan voor de camera acteren en ook alles achter de camera zoals hoe je goed de camera bedient.In november ga ik jullie vertellen over de muziekles die ik volg.Groetjes van Anouk

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page