top of page
  • Timon

Het leven van... 4

Dit is de column van Timon & Anouk. Een vast onderdeel in de nieuwsbrief. In deze column vertellen we jullie over ons leven en wat we allemaal meemaken. Deze maand lees je over het leven van mij, Timon


Ik was in november 2023 bij het Willemsweekend. Dit is een weekend voor mensen met allemaal hetzelfde syndroom. Het Willemsweekend was heel erg bijzonder. We hebben een disco gehad. Ik ben naar de Hunebedden geweest. En we zijn lekker uit eten geweest.


En ik heb nog groot nieuws in april dan gaat het feest weer los. Want dan is er weer Willemsweekend. Ik vind het zo bijzonder mooi voor de 2e keer in een half jaar. Lieve mensen ik ben ontroerd. Vierde keer wauw!!!! 


Ik hoop dat het weer zo'n feest word als de vorige keer


Lieve groet van Timon

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page