top of page
  • Timon

Het leven van... 5

Dit is de column van Timon & Anouk. In deze column vertellen we jullie over ons leven en wat we allemaal meemaken. Deze maand hebben jullie geluk en kan je over ons allebei lezen. Hier lees je over het leven van mij, Timon.


Funpop is het mooiste muziek feest van Nederland. Ik was zo gelukkig en zo blij. De mensen zijn zo bijzonder lief en heel erg leuk op het feest naar mij. Ik dank de muziek en de mensen  voor de warmte en de liefde en zo lekker eten.


Bij Funpop is van alles te doen. Ik kreeg in de ochtend altijd muntjes voor eten en drinken. We sliepen in een hotel. Vanaf het hotel gingen we met een bus naar het terrein van Funpop. Bij Funpop moesten we door een poort om naar binnen te gaan. Er stond een hele grote tent. In die tent kon je schminken, drinken halen en dansen. Ik heb me daar mooi laten schminken en heerlijk gedanst. Er was een podium. Daar stond een DJ op te draaien. En dan was er een heel groot podium, hier kwamen allemaal artiesten optreden. Steam sisters, de 3 J’s en Emma Heesters heb ik daar zien optreden. Ook kwam ik bekende tegen van Willems weekend, super gezellig was dat.


Als laatste wil ik graag nog even kwijt dat het super leuk is om naar Funpop te gaan. En dat ik de komende jaren zeker naar Funpop blijf gaan. En als je vragen over Funpop hebt mag je die stellen in onze vragen sectie van de nieuwsbrief.


Lieve groet

Timon


0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page