top of page
  • Anouk

Het leven van... 6

Dit is de column van Timon & Anouk. In deze column vertellen we jullie over ons leven en wat we allemaal meemaken. Deze maand hebben jullie geluk en kan je over ons allebei lezen. Hier lees je over het leven van mij, Anouk.


Ik heb wat leuks voor de boeg, waar ik jullie graag over wil vertellen. Dit doen we elk jaar bij ons in huis. Het is:... "thema koken". De begeleiding kiest samen met alle bewoners een land uit. Dat is het thema voor die avond. Daarbij kookt iedereen, in groepjes van 6 mensen, een gerecht dat past bij dat land. Als het eten gekookt is. Wordt er per groepje een klein praatje gegeven over het gerecht en dan kan je een klein beetje opscheppen. Zo proef je die avond allemaal verschillende gerechten.


Het thema dat dit keer gekozen is, is "Amerika".


Ik heb hier heel veel zin in omdat het elk jaar terug komt en super gezellig is met z'n alle. Iedereen heeft taken in het koken van het gerecht. Daarna mag je zelf een plek kiezen om te zitten, dus niet je vaste eetplek. Dat vind ik ook erg leuk, even ergens anders zitten. Als iedereen een plek heeft gevonden dan begint groepje 1 met het vertellen over het gerecht. En gaan we lekker eten.


Groeten van Anouk

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page