top of page
  • Timon

Het leven van... 2

Dit is de column van Timon & Anouk. Een vast onderdeel in de nieuwsbrief. In deze column vertellen we jullie over ons leven en wat we allemaal meemaken. Deze maand lees je over het leven van mij, Timon.


Ik wil jullie vertellen over een stad, die een bijzondere plek heeft: De Rode Hoed in Zutphen. Daar is het altijd feest voor mij. Het werk wat ik daar doe vind ik super leuk. Ik doe namelijk in de redactiegroep de nieuwsbrief schrijven en promotie filmpjes maken. Ook zit ik in de filmgroep. Het spelen van verschillende typetjes vind ik daar echt heel leuk. We zitten naast verschillende middelbare scholen, daar heb ik ondertussen ook al veel vrienden gemaakt. Een super gave plek dus!


Twee weken geleden hadden we een weekje vakantie van de Rode Hoed. Toen ben ik naar de snelweg gegaan om vrachtwagens te spotten. Dat doe ik het aller liefst. Vrachtwagens vind ik namelijk super mooi. Ik ga ook elk jaar naar het Truc Star festival, hier reiken ze de prijs uit voor de mooiste vrachtwagen van Nederland en Europa én ook voor special paint en show. GEWELDIG om te zien!


Over 2,5 week ga ik naar Willems weekend. Daar zie ik mijn vrienden dan weer. Ik hoorde dat er een DJ komt. Verder weet ik het nog niet, vast allemaal leuke activiteiten. Het is net een grote familie. We kunnen onze emoties ook goed bij elkaar uiten. Hier zal ik jullie meer over vertellen in mijn volgende column.


lieve groet van Timon

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page