top of page
  • Anouk

Het leven van... 3


Dit is de column van Timon & Anouk. Een vast onderdeel in de nieuwsbrief. In deze column vertellen we jullie over ons leven en wat we allemaal meemaken. Deze maand lees je over het leven van mij, Anouk.


Ik heb thuis wat meegemaakt. Het is druk in huis en ik heb thuis altijd veel te doen, zoals schoonmaken, koken en de leiding helpen. Ik vind de activiteiten die we thuis doen altijd leuk. We gaan dan samen bijvoorbeeld wandelen of naar de winkel. Maar ook lekker gezellig samen kletsen.  Deze week was er eigen niks bijzonders, gewoon wat ik altijd doe.


Ook vind ik mijn werk heel leuk. Op maandag zit ik op Steengoed. Ik kom daar 's ochtends binnen, dan gaan we eerst wat drinken en dan aan het werk. Ik ga dan mozaieken. Op dinsdag, woensdag en donderdat ben ik bij de Rode Hoed. Het wandel rondje vind ik dan heel leuk om te doen. Wat ik ook leuk vind is dat ik bij de Rode Hoed allemaal verschillende activiteiten doe, lekker divers, dan word het niet saai. En op vrijdag ga ik nog lekker naar Steengoed om verder te werken aan mijn mozaiek.


Dit weekend, ga ik net al heel Nederland, thuis Sinterklaas vieren. Ik doe dat met mijn ouders en zusje. Wij doen altijd voor elkaar cadeautjes kopen. We trekken geen loodjes maar iedereen mag kiezen voor wie hij/zij een cadeautje wilt kopen. Ik overleg altijd even met mama wat handig is. Dit keer heb ik samen met mijn vriend het Sinterklaas cadeautje gekocht in het winkelcentrum. Dat was voor het eerst. Voorgaande jaren kocht ik vaak met mama en mijn zusje een cadeautje. Ik heb er heel veel zin in. We gaan dan lekker eten, daar kijk ik naar uit.


Tot de volgende keer

Groeten van Anouk


0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page